Följ med och upplev den stämningsfulla julmarknaden i Tallinn under självständighetsledigheten den 3.-5.12.2022.

Under resan kan du besöka julmarknaden som äger rum på rådhustorget, vandra runt i de stämningsfulla gränderna i gamla stan och eventuellt värma dig med glögg och pepparkakor.

Priset för resan är 270€/person.

I resan ingår busstransport, båtresorna samt 2 nätter i dubbelrum på det nyrenoverade hotellet Radisson Collection Hotel (https://www.radissonhotels.com/en-us/hotels/radisson-collection-tallinn).  Det är även möjligt att boka rum för en person mot extra kostnad. Hotellet är centralt beläget, med 10 minuters promenad till gamla stan.

Vi startar resan på lördag morgon. Du kan stiga på bussen under följande rutt: Kaskö-Kristinestad-Lappfjärd-Dagsmark-Bötom-Teuva-Kauhajoki-Storå.
Vår båt avgår från Helsingfors kl. 15:15 och vi är framme i Tallinn kl. 17:30. Från hamnen åker vi med buss till hotellet. På måndagen avgår vår båt kl.12:00 från Tallinn. Vi är framme i Helsingfors kl. 14:15 och fortsätter därifrån färden hemåt.

Anmälning endera via formuläret här nedan, till vår e-postadress info@niemela.info eller per telefon 045 630 6165/Juuso

Sista anmälningsdag 1.11.2022

Giltigt pass eller EU-identitetsbevis behövs! Vi följer gällande coronarestriktioner och följer med hur läget utvecklas. Aktuell information hittar man på http://www.thl.fi. Vi uppmanar även våra resenärer att teckna en giltig reseförsäkring inför resan.