Tule mukaan kokemaan tunnelmalliset joulumarkkinat Tallinnassa itsenäisyyspäiväviikonloppuna!

Matkalla voit vierailla joulumarkkinoilla Raatihuoneentorilla, mistä voit ostaa pikkupurtavaa, käsitöitä ja matkamuistoja vaikkapa pukin konttiin. Voit myös nauttia Vanhan Kaupungin tunnelmasta ja välillä lämmitellä glögillä ja piparkakuilla.

Matkan hinta 270€/henkilö

Matkan hintaan sisältyy linja-autokuljetukset, laivamatkat sekä kaksi yötä täysin uudistetussa Radisson Collection Hotelissa kahden hengen huoneissa (https://www.radissonhotels.com/en-us/hotels/radisson-collection-tallinn) Halutessa yhden hengen huone lisähintaan. Hotelli sijaitsee Tallinnan sydämessä ja on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Vanhasta Kaupungista.

Matka alkaa launtai-aamuna ja voit nousta mukaan seuraavalla reitillä Kaskinen-Kristiinankaupunki-Lapväärtti-Dagsmark-Karijoki-Teuva-Kauhajoki-Isojoki.

Laivamme lähtee Helsingistä Tallinnaa kohti 15.15 perjantaina ja on Tallinnassa 17.30. Maanantaina laivamme lähtee Tallinnasta 12.00 ja on Helsingissä 14.15, josta matkamme jatkuu kotia kohti.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja puhelimitse 0456306165/Juuso, sähköpostilla info@niemela.info tai alla olevan lomakkeen kautta.

Viimeinen ilmoitautumispäivä 1.11.2022

Matkustajalla on oltava mukana voimassa oleva passi tai EU-henkilökortti.
Seuraamme virallisia ohjeistuksia koskien koronavirusta. Ajankohtaiset tiedot ja ohjeet löydät Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta http://www.thl.fi.
Suosittelemme että käytössäsi on matkavakuutus matkan aikana.