002_joauluturg_vagula-3

Tule mukaan kokemaan tunnelmalliset joulumarkkinat Tallinnassa itsenäisyyspäiväviikonloppuna!

Matkalla voit vierailla taianomaisilla joulumarkkinoilla Raatihuoneentorilla, mistä voit ostaa pikkupurtavaa, käsitöitä ja matkamuistoja vaikkapa pukin konttiin. Voit myös nauttia Vanhan Kaupungin tunnelmasta ja välillä lämmitellä glögillä ja piparkakuilla.

Matkan hinta 295€/henkilö

Matkan hintaan sisältyy linja-autokuljetukset, laivamatkat sekä kaksi yötä 5-tähden Radisson Blu Sky-hotellissa kahden hengen huoneissa. Halutessa yhden hengen huone lisähintaan. Hotelli sijaitsee keskustassa ja on vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Vanhasta Kaupungista.

Matka alkaa perjantai aamuna ja voit nousta mukaan seuraavalla reitillä Kaskinen-Kristiinankaupunki-Lapväärtti-Dagsmark-Karijoki-Teuva-Kauhajoki-Isojoki.

Laivamme lähtee Helsingistä Tallinnaa kohti 10.30 perjantaiaamuna ja on Tallinnassa 12.30. Sunnuntaina laivamme lähtee Tallinnasta 10.30 ja on Helsingissä 12.30, josta matkamme jatkuu kotia kohti.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja puhelimitse 0456306165/Juuso, sähköpostilla info@niemela.info tai alla olevan lomakkeen kautta.