Tule mukaan kokemaan tunnelmalliset joulumarkkinat Tallinnassa!

Matkalla voit vierailla joulumarkkinoilla Raatihuoneentorilla, mistä voit ostaa pikkupurtavaa, käsitöitä ja matkamuistoja vaikkapa pukin konttiin. Voit myös nauttia Vanhan Kaupungin tunnelmasta ja välillä lämmitellä glögillä ja piparkakuilla.

Matkan hinta 275€/henkilö

Matkan hintaan sisältyy linja-autokuljetukset, laivamatkat sekä kaksi yötä täysin uudistetussa viiden tähden Radisson Collection Hotelissa kahden hengen huoneissa (https://www.radissonhotels.com/en-us/hotels/radisson-collection-tallinn) Hintaan kuuluu myös loistava hotelliaamiainen sekä kuntosalin että spa-osaston käyttö. Halutessa yhden hengen huone lisähintaan. Hotelli sijaitsee Tallinnan sydämessä ja on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Vanhasta Kaupungista.

Matka alkaa launtai-aamuna ja voit nousta mukaan seuraavalla reitillä Kaskinen-Kristiinankaupunki-Lapväärtti-Dagsmark-Karijoki-Teuva-Kauhajoki-Isojoki.

Laivamme (EckeröLine m/s Finlandia) lähtee Helsingistä Tallinnaa kohti 15.15 ja on Tallinnassa 17.30. Tallinnassa ohjelma vapaa. Maanantaiaamuna tavataan hotellilla josta lähdemme yhdessä satamaan, laivamme lähtee Tallinnasta 12.00 ja on Helsingissä 14.15, josta matkamme jatkuu kotia kohti.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja puhelimitse 0456306165/Juuso, sähköpostilla info@niemela.info tai alla olevan lomakkeen kautta.

Viimeinen ilmoitautumispäivä 29.10.2022

Ilmoittaudu matkalle mukaan tästä lomakkeesta!

Mistä tulette kyytiin

Matkustajalla on oltava mukana voimassa oleva passi tai EU-henkilökortti.
Seuraamme virallisia ohjeistuksia koskien koronavirusta. Ajankohtaiset tiedot ja ohjeet löydät Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta http://www.thl.fi.
Suosittelemme että käytössäsi on matkavakuutus matkan aikana.